Dolar 32,4487
Euro 34,7895
Altın 2.446,57
BİST 9.940,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

1877 Alemdağ geri dönüşe imza atıp seriyi sürdürdü

A+
A-
25.02.2018

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu 3. hafta mücadelesinde lider 1877 Alemdağspor, Kağıthanespor’u 3-2 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Paşabahçe Stadında oynanan karşılaşmayı Tolga Ahmet Kalaycı, Emirhan Gürlevük, Tolgahan Küçük hakem triosu yönetirken 4. hakem olarak da Doğuş Aydın görev yaptı.

Karşılaşmaya 1877 Alemdağspor Seyhun, Aziz Aykırı, Sinan, Erdem, Mahmut, Samet, Batuhan, Aziz, Sinan Gani, Kaan on biriyle başlarken Kağıthanespor Mesut, Mert, Sezgin Mücahit, Osman, Emre, Mert, İlker, İbrahim, Kenan, Can kadrosu ile sahaya çıktı.



Karşılaşma golle başladı
Karşılaşmaya hızlı başlayan Kağıthanespor 4. dakikada Mert Kula şık golü ile 1-0 öne geçti. Yeşil Sarılılar golden sonra etkili oyununu sürdürürken 30. dakika kazandığı penaltı atışını İbrahim Alan ile filelere yollayarak farkı 2-0 yaptı.

Çekmeköy temsilcisi yediği şok gollerden sonra rakip kalede gol aramaya başladı 34. dakikada sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topu Mert Yılmaz ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi 2-1. ilk yarıda başka gol olmayınca devre 2-1 Kağıthanespor’un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya 1877 Alemdağspor iyi başladı. 76. dakikada mavi beyazlı ekip eşitliği sağlayan golü Sinan Yıldırımın ayağından buldu 2-2. Golden sonra saha içinde futbol kuralları dışına çıkan hareketlerde bulunan Kağıthanespor’lu İbrahim Alan ve 1877 Alemdağspor’lu Sinan Kayhan hakem Tolga Ahmet Kalaycı’dan kırmızı kart gördüler.

Ataklarını sürdüren Keskin Çetinkaya’nın talebeleri 85.dakikada Mesut Aydın’ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmayı 3-2 kazanmasını bildi.



Oynadığı 3 maçıda kazanarak 9 puanla zirvede yer alan 1877 Alemdağspor önümüzdeki hafta İstanbul Siirtspor ile karşılaşırken, Kağıthanespor gelecek hafta Büyükçekmece Belediyespor ile karşılaşacak.

Akgün Çokgez
Daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ



YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!