Dolar 32,5861
Euro 34,8450
Altın 2.418,27
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Sultangazispor’da antrenör belirlendi

A+
A-
29.07.2015

Bölgesel Amatör Lig’in en iddialı kadrolarından birini oluşturan Sultangazispor Kulübü’nde, Yardımcı Antrenör Erdoğan Eryılmaz’ın takımdan ayrılmasının ardından Yardımcı Antrenör arayışlarına başlayan kulüp yönetimi, aradığı ismi Zeytinburnu Damlaspor’da buldu.

Zeytinburnu Damlaspor’un alt yapısını tamamı ile emanet ettiği genç çalıştırıcı Burak Özkaya ile anlaşan Sultangazispor, genç çalıştırıcı ile uzun soluklu çalışmayı hedefliyor. Genç çalıştırıcı Damlaspor alt yapısında önemli başarılara imza atarak, futbolcular ile takımına bir çok kupa kazandırdı.

Burak Özkaya ayrıca Damlaspor U16 yaş grubu ile Türkiye Şampiyonasına katılmış ve burada takımı ile Türkiye’nin en iyi takımı olma başarısını göstermişti.

Burak Özkaya Kimdir ?
24 Haziran 1990 doğumlu olan genç çalıştırıcı İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaştan beri futbola olan merakı sayesinde 2004 Merter’de futbol yaşantısına başladı. Burada iki sezon top koşturduktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne transfer olan Özkaya daha sonra Damlaspor’a transfer oldu. Damlaspor forması ile uzun süre top koşturan Özkaya, futbolculuğun yanı sıra alt yapılarda Teknik Direktörlük görevini de yürütmeye başladı. Teknik Direktörlük görevini başarı ile yöneten genç çalıştırıcı ilerleyen yıllarda Damlaspor takımının alt yapısının genel çalıştırıcısı oldu ve birçok başarıya imza attı.Özkaya, Damlaspor’un kupa koleksiyonuna başta Türkiye Şampiyonluk Kupası olmak üzere tüm kupaları kazandıran isimler arasında yer alıyor. Genç çalıştırıcı başarılı geçen yılların ardından BALekiplerinden Sultangazispor’da, Yardımcı Antrenörlük görevini yürüten Erdoğan Eryılmaz’ın yerine göreve getirildi.

Kaynak: sultangaziajans.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!