Dolar 32,5788
Euro 34,9797
Altın 2.428,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Anadoluhisarı’nda hazırlıklar devam ediyor

A+
A-
10.02.2022

İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurdu’nda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Ekrem Albayrak yönetiminde belirlenen periyotta antrenmanlarını devam ettiren A takımın son çalışmasında U14 yaş takımının sporcuları da yer aldı.

Yakın zaman dilimine denk düşen çalışmada bir süre A Takım oyuncuları ile idman yapan yıldız futbolcuların neşeleri ve gururlu görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. Antrenmanı yakından takip eden Anadoluhisarı İdmanyurdu Başkanı Cenk Nur ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri bu özel günü objektiflerin karşısına geçerek anılaştırdılar.

Başkan Nur yeni sezon için hazırlıklarının aralıksız devam ettiğini söylerken, “Ekrem Albayrak gibi tecrübeli bir ismin yönetimindeki futbolcu kardeşlerimizden camia olarak güzel bir sezon bekliyoruz. En az bizler kadar da semtimizin tribün sakinleri de bir bekleyiş içinde. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sezon kadromuza takviye yapılması yönünde çalışmalarımız da devam etmekte. Her türlü zorlu şartlara karşın el birliği ile asırlık çınarımızı hak ettiği yere taşımak için yoğun mesai harcamaktayız” şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ER-HA BEYKOZ

error: İzinsiz kopyalanamaz!