Dolar 32,5095
Euro 34,5747
Altın 2.493,03
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Büyükçekmece Belediyespor İzzettinspor’a teslim oldu

A+
A-
02.09.2015

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren BAL temsilcilerinden Büyükçekmece Belediyespor, kendi sahasında oynadığı hazırlık maçında Süper Amatör Ligin Çatalca temsilcilerinden İzzettinspor’a 1-0 yenilerek lig öncesi iyi bir ışık vermedi.

Büyükçekmece Stadında oynanan karşılaşmaya konuk ekip oldukça etkili başladı ve Büyükçekmece Belediyespor kalesinde sürekli gol arayan takım görüntüsü verdi. Savunmada hata yapmasına rağmen hücum gücünde epey zengin görünen İzzettinspor’da gol, 7. dakikada serbest atıştan Emre ile geldi. Bu golden sonra farkı açmak için epey çaba gösteren İzzettinspor, etkili oyununu gollerle süsleyemedi.

İlk yarısı 1-0 İzzettinspor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan taraf yine İzzettinspor’du. Kadrolarında birçok oyuncuya şans veren iki takımın teknik adamları, ellerindeki oyuncuların tamamına şans verme fırsatı buldu. İkinci yarıda iki takımın mücadelesinden gol sesi çıkmadı ve Bölgesel Amatör Lig takımlarından Büyükçekmece Belediyespor karşısında sahadan 1-0 galip ayrılan taraf Çatalca Temsilcisi İzzettinspor oldu.

Yöneticiler tam kadro maçı izledi
Çatalca Temsilcisi İzzettinspor’lu yöneticiler, hazırlık maçında takımlarını sahada yalnız bırakmayarak takımlarına olan bağlılığını gösterdiler. Tribünden maçı takıp eden yöneticilerin gelişen İzzettinspor ataklarında heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Tarihlerinde ilk kez Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan İzzettinspor’da oynanan futbol ve takım anlayışı yöneticilere büyük umut verdi. Sabah erken saat olmasına rağmen Büyükçekmece Belediye Stadına koşan yöneticiler, takımlarını her hazırlık maçında olduğu gibi bu maçta da yalnız bırakmayarak futbolcu ve teknik kadroya moral verdiler.

İbrahim Keskin

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!