Dolar 32,5245
Euro 34,8905
Altın 2.435,28
BİST 9.752,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

1877 Alemdağ şampiyonluk için oynayacak

A+
A-
09.10.2015

2015-2016 futbol sezonu 1. Amatör Lig 17. Grupta bulunan 1877 Alamdağspor sezona yaptığı flaş takviyeler ile şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

Teknik Direktör Necmi Erenoğlu yönetiminde Reşadiye Köyü tesislerinde sıkı bir tempoda sezona hazırlanan 1877 Alemdağspor hazırlık maçlarında aldığı farklı galibiyetler ile dikkat çekti.

Teknik Direktör Necmi Erenoğlu yaptığı bütün açıklamalarında Başkan ve yönetimin büyük desteği ile geçen sene kaçırlan şampiyonluğu bu sene getirip Süper Amatöre çıkmak istediklerini belirtti.

Bu yıl Üsküdar Anadoludan Kaptan Yasin, güçlü bek Umutcan, Erzurum DSİ’den Hanefi Düzgün, Çakmakspor’dan Metin Boz, Ümraniyespor’dan Bedirhan Demir ve Berkcan Elma, Ömerlispor’dan Ekrem Köse ve Aziz Keskin transferleriyle 1877 Alemdağ sezona iddaalı giriyor.

Deneyimli kaptan 1877 Alemdağ’ın çiçeği burnunda futbolcusu “Yasin Dursun güzel bir ekip arkadaşlık ortamı ve iyi bir kadro
yakaladık bu sene amacımız kesinlikle şampiyonluk Alemdağ’a süper amatörü getirmek istiyoruz” dedi.

1877 Alemdağ’ın Üsküdar Anadolu 1908’den transfer ettiği başarılı defans beki Umutcan Altınışık’ta 1877 Alemdağ’da
şampiyonluk için bütün herşeyin olduğunu bu yıl süper amatörü hep beraber getireceklerine inandığını söyledi. 17 grupla ilgili düşüncelerini aldığımız Selimiye ve Üsküdar Anadolu 1908 camialarının yakından tanıdığı amatör futbolun en başarılı hocalarından Tansu Açabey 1877 Alemdağ öne çıksada Fikirtepe Dumlupınar’ı da unutmamak gerekir. İki takım arasında son haftalara kadar sürecek bir yarış olabilir. Bir teknik direktör olarak 17. Gruptaki tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazasız belasız sakatsız bir sezon olması herşeyden önemli” diye konuştu.

Son olarak hipodrom casusu gibi amatör futbolun casus takipçisi bendeniz Özgür Çetinkaya 1877 Alemdağ’ın kadro kalitesiyle 17. Grubu Şampiyon olarak bitirmesi sürpriz olmaz diyerek amatörün amatörlig.net okuyucuları ile paylaşıyorum.

Özgür Çetinkaya

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!