Dolar 32,5183
Euro 34,7860
Altın 2.420,70
BİST 9.677,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

1877 Alemdağspor sahasında coştu

A+
A-
26.01.2020

3. Lig 2. Grupta mücadele eden 1877 Alemdağspor sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Maça oldukça iyi başlayan ve rakip kalede sık sık görünerek gol arayan Büyükçekmece Tepecikspor, iki kontra atağa karşılık veremeyince rakibine kolay teslim olmuş oldu. Daha müsabakanın 4. Dakikasında sol taraftan yapılan ortayı iyi takip eden Çağlar Özer’in golü ile 1-0 yenik duruma düşen Büyükçekmece Tepecikspor, beraberlik sayısını bulmak için yüklendikçe yüklendi. Savunmasını unutan ve kontra ataklarla tehlikeler yaşayan Büyükçekmece Tepecikspor, 31. Dakikada mert Sarı’nın golüne mani olamadı ve skor bir anda 2-0 oldu.

Halil İbrahim ve Aykut’a ceza alanı içerisinde yapılan sert hareketleri es geçen ve penaltı vermeyerek yeşil-beyazlıları adeta çileden çıkaran müsabakanın hakemi Şevket Can, pozisyonları görmezden gelerek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İlk yarıyı 2-0 geride kapayan Büyükçekmece Tepecikspor, umutlu çıktığı ikinci yarıda ise ilk yarıya oranla kötü bir oyun sergiledi. Gol yollarında etkisini gösteremeyen Büyükçekmece Tepecikspor, kanatlardan rakibe üstünlük kuramayınca 88. Dakikada Yusuf Demir’in golüne mani olamadı ve sahadan 3-0 yenik ayrılarak herkesi şaşırttı.

1877 Alemdağspor, 6 hafta sonra galibiyetle tanışmanın sevincini taraftarıyla paylaştı. Play-Off hayalleri ile sahaya çıkan Büyükçekmece Tepecikspor, ikinci 45 dakikada bunu hak edecek bir futbol ortaya koyamayarak herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

İbrahim Keskin


YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!