Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

1877 Alemdağspor zirvenin yeni sahibi

A+
A-
16.09.2017

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta ilk hafta deplasmandan galibiyetle dönen 1877 Alemdağspor, evinde ilk haftayı maç yapmadan BAY geçen Sultanbeylispor ile karşılaştı.

Evsahibi 1877 Alemdağspor’un sahasının bakımda olduğu olduğu için Sarıgazi Stadında oynanan mücadeleyi Ali Can Özışık, Serkan Çukur ve Muhammed Şebin hakem triosu yönettiler.

Çekmeköy temsilcisi özellikle ikinci yarıdaki üst düzey futboluyla rakibini 5-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

İlk yarıyı 44.dakikada Batuhan Çoban’ın golü ile 1-0 üstünlükle tamamlayan 1877 Alemdağspor ikinci yarıda etkili futbolu ile farkı açtı. Lacivert beyazlı ekibi ikinci yarıda farka taşıyan golleri Sinan Yıldırım (2), Berk Kıratlı ve Batuhan Çoban kaydetti.

Bu galibiyetle 2. haftayıda galibiyetle tamamlayarak 6 puanla zirvenin sahibi olan Oktay Akgül’ün talebeleri önümüzdeki haftayı maç yapmadan Bay geçerken, Sultanbeylispor evinde Yeşilesenyurtspor’u misafir edecek.

Murat Nazik
Daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ



YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!