Dolar 32,4454
Euro 34,7775
Altın 2.442,56
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

1911 Çerkezköyspor liderlik aşkına

A+
A-
29.11.2017

Bölgesel Amatör lig  12. Grupta lider 1911 Çerkezköyspor Mustafa Uğraş stadında Eddirnespor’u ağırladı. İstanbul bölgesinde Recep Buğra Çetin’in yönettiği maçta ev sahibi sahadan  1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma  1911 Çerkezköyspor’un vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda oyun, orta saha mücadelesi olarak geçildi. 10. dakikadan sonra ise 1911 Çerkezköyspor oyunda ağırlığını hissettirmeye başladı. Çerkezköy oyunun üstünlüğünü sağladığı dakikalarda golü de buldu.

1911 Çerkezköyspor’un etkili geldiği atakta top kornere çıktı. Ön direkte kafayı vuran Burak Çınar kaleci engeline takıldı fakat seken topu tamamlayan Ali Rıza takımını öne geçiren golü kaydetti. 1-0

Skor üstünlüğünü yakalayan 1911 Çerkezköyspor, topu Edirnespor’a verse de rakip takımın orta sahayı geçmesine izin vermedi. Mücadelenin 35. dakikasında sol kanattan topu taşıyan 1911 Çerkezköyspor oyuncusu Ilıyaz, ceza sahası içerisine kadar girdi, kaleciden de sıyrıldı fakat Edirnespor savunmasına takılınca ikinci gol şansı kaçtı.

Maçın 38. dakikasında Mariko ile İsmail arasında küçük bir tartışma yaşandı olay büyümeden hakem müdahale etti.

Mücadelede üstünlüğünü koruyan çorlu temsilcisi  ilk yarının son dakikalarında mutlak bir gol pozisyonundan daha yaralanamadı.  Sağ kanattan atağı geliştiren Hüseyin, topu içeri doğru çevirdi fakat Ali Rıza müsait pozisyondayken topa dokunamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İlk yarı boyunca Edirnespor sadece bir tane isabetli şut çekebildi.



SESSİZ İKİNCİ YARI
İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Edirnespor’da Murad Damra Kaya’nın yerine Tolga Cengiz oyuna girdi.

Mücadelede ikinci yarı da ilk da olduğu gibi sakin başladı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Etego’nun uzun topu ile kontra atağa çıkan 1911 Çerkezköyspor kaleci İbrahim’i geçemedi. İstediği pozisyonları bulamayan Edirnespor bir oyuncu değişikliğine daha gitti.

Karşılaşmanın 65. dakikasında Mariko yerini, İsmael Kone’ye bıraktı. 68. dakikada sağ kanattan atak geliştiren Edirnespor’da Sabur’un ceza sahası dışından attığı güzel şutu, 1911 kalecisi Sedat aynı güzellikle çıkardı. Karşılaşma da oyuncularda yorgunluk belirtileri sezilirken 1911 Çerkezköyspor da oyuncu değişikliğine gitti.

71. dakikada Ünal Kurtulmuş yerini, Fetullah Akdoğan’a bıraktı. Fetullah’ın oyuna girmsi ile birlikte ön tarafta biraz daha hareketlilik sağlayan 1911 Çerkezköyspor kontra ataklarla savunmada boşluklar yakaladı fakat bu ataklardan sonuç alamadı.

Maçın 80. dakikasında mücadelede atılan tek golün sahibi Ali Rıza yerini, Furkan Şerif Şerifoğlu’na bıraktı. Kalan dakikalarda uzun toplarla gol bulmaya çalışan Edirnespor az sayıda bulduğu bu pozisyonlardan sonuç alamadı. Mücadelenin sonuna ilave edilen 5 dakikalık uzatma süresinde de gol sesi çıkmayınca,  karşılaşmayı 1911 Çerkezköyspor 1-0 kazanarak üç puana ulaşan taraf oldu.  22 puanla liderlik koltuğunda haftayı tamamladı.



“KENDİ FIRTINAMIZI YARATACAĞIZ”
Yemekte 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Çolakoğlu’da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Çolakoğlu, “ Önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Ama kazanacağımız konusunda şüphem yok. Yarın orada yağmurda olsa, çamur da olsa, fırtına da kopsa önemli değil. Biz kendi fırtınamızı yaratacağız.” dedi.

1911 Çerkezköyspor : Sedat Çolak, İsmail İnan, Hakan Sofuoğlu, Burak Çınar, Salih Topyay, Hüseyin Demir, Ünal Kurtuluş, Ali Rıza Gündüz, Mesut Hür, Ilıyaz Benyazi, Etego
Edirnespor : İbrahim Aydinç, Fatih Köse, Feyzullah Saray, Kemal Emre Bozoğlu, Cihan Güneş, Yunus Namdar, Uğur Kapısız, Sabur Eser, Metin Çalışkan, Murad Damra Kaya ve Moussa Mariko

Çerkezköy Bakış Gazetesi


 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!