Dolar 32,3264
Euro 35,0746
Altın 2.300,17
BİST 8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

1911 Çerkezköyspor’da Yüksel Ersan dönemi

A+
A-
15.07.2016

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor’u yeni sezonda Yüksel Ersan çalıştıracak.

Yeni sezonda Teknik Direktörlüğe getirilen Yüksek Ersan, 1991 yılında Gaziosmanpaşa Spor ile antrenörlük kariyerine başlayan ve daha sonra Küçükköyspor, Altıntepsi Makelspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Gaziosmanpaşa, Zeytinburnuspor, Gaziosmanpaşa, İstanbul Kartal Belediyespor, Küçükköyspor ve yeniden Gaziosmanpaşa Spor takımlarını çalıştıran Yüksel Ersan, Çerkezköy 1911 Spor’la anlaştı.

“BAŞARI İSTİYORUM”
Kendisi gibi iddialı bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirten 64 yaşındaki Teknik Adam, “Çok çalışarak, koyacağımız hedeflere emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum. Teknik direktörlük hayatımda profesyonel takımlarda hocalık yaptım ve 1911 takımıyla da başarılara koşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK İYİ BİR YÖNETİM VAR”
Hedefi olmayan bir kulüple çalışamayacağını belirten Ersan, “Hedefleri olmayan bir kulüple benim işim olmaz. Çerkezköy 1911 Spor yöneticileriyle görüştüğüm anda hedeflerinin olması beni son derece mutlu etti. Çok iyi bir yönetim var ve el birliği içinde başarılı günlere ilerleyeceğiz. Bu seneki şampiyonluk hedefimizle birlikte 1911 takımını üst liglere çıkarmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

“TRANSFERLERİMİZE HIZ VERECEĞİZ”
Öte yandan Çerkezköy 1911 Spor Kulüp Başkanı Murat Narçın da kısa bir açıklama yaparak, geçen sezon yapılan basit hatalardan ders aldıklarını ve önümüzdeki sezon daha dikkatli bir şekilde mücadele ederek şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini dile getirdi. Narçın, “Geçtiğimiz sezon yapılan basit hatalar ve şansızlıktan dolayı şampiyonluğu kaçırdık. Bu sene herkes daha farklı ve güzel bir Çerkezköy 1911 Spor izleyecek. Geçmişi başarılarla dolu ve her zaman hedefleri olan Yüksel Ersan ile anlaştığımız için de mutluyuz. Hocamızla yapacağımız görüşmeler kapsamında da oyuncu transferlerimize hız vereceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: cerkezkoybakis.com

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!