Dolar 32,4729
Euro 34,9500
Altın 2.436,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

1911 Çerkezköyspor’dan orta sahaya takviye

A+
A-
28.06.2015

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Süper Amatör Lig temsilcilerinden 1911 Çerkezköyspor Vefaspor’dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Selçuk Tekeci ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon lige iyi başlamasına rağmen ikinci devre yaşadığı puan kayıpları ile Çorluspor 1947 ve Çorlu Gençlerbirliğispor’un arkasından ligi üçüncü sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor 2015-2016 sezonunda büyük düşünüyor. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un son bombası ise 2014-2015 sezonunda Vefaspor takımında top koşturan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Selçuk Tekeci oldu.

“HATALARI TEKRARLAMAK İSTEMİYORUZ”
Gerçekleşen transfer hakkında konuşan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Geçtiğimiz sezon şansız puan kayıpları yaşayarak lig yarışına erken havlu attık. Bu yıl ise geçtiğimiz sezonun hatalarını tekrarlamak istemiyoruz. Bu yolda da şampiyon olabilmek adına yerinde transferler yaptığımızı düşünüyorum. Yaptığımız nokta transferler de şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi gösteriyor” dedi.

“SEYİR ZEVKİ YÜKSEK MAÇ İZLETECEĞİZ”
Narçın “ Son olarak anlaştığımız Selçuk Tekeci kardeşimizin takıma iyi bir katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Genç kardeşimizin bize transfer olmadan önce Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden teklif almasına rağmen 1911’i tercih etmesi bizleri son derece mutlu etti. Oluşturduğumuz güçlü kadromuz ile Çerkezköy halkına ve futbol severlere seyir zevki yüksek karşılaşmalar izlettireceğiz. Şampiyonluk hedefi ile başlayacağımız yeni sezonda taraftarlarımız ve Çerkezköy halkımızın da sonuna kadar yanımızda yer almalarını istiyoruz” diye konuştu.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM”
Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen bir takıma geldiği için mutlu olduğunu kaydeden çiçeği burnunda tranfer Selçuk Tekeci “Gelen teklifleri geri çevirerek güçlü bir takım oluşturan 1911 Çerkezköyspor takımı kadrosunda yer almak istedim. Yeni sezonun en iddialı takımı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  Takımdaki arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak 1911 Çerkezköyspor’da özlenen şampiyonluğu tatmak istiyorum” dedi.

VEFASPOR’DAN GELDİ

2005 yılında Bahçelievler İdmanyurduspor takımın futbol yaşantısına başlayan Selçuk Tekeci, 2006-2007 yılları arasında da aynı takımda görev aldı. 2009 yılında Söğütlüçeşme ile sözleşme imzalayan başarılı orta saha oyuncusu  2010 yılında da Damlaspor ile anlaştı. İki yıl Damlaspor’da top koşturduktan sonra 2012 ylılında Tepecikspor’a transfer olan oyuncu Batı Trakya Türklerispor’da oynadıktan sonra 2014 yılında Vefaspor’a transfer oldu. 8 Ocak 1993 doğumlu Selçuk Tekeci Bölgesel Amatör Lig’de iki karşılaşmaya çıkarken rakip kaleye bir gol bırakmasını bildi.

Kaynak: www.cerkezkoyhaber.com.tr

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!