Dolar 43,4986
Euro 51,3276
Altın 6.855,15
BİST 13.825,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 6°C
Az Bulutlu
İstanbul
6°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 15°C
Cum 14°C
Cts 13°C

3 kırmızı kartlı maçı Beşyüzevler kazandı

26 Eylül 2017 13:26
A+
A-

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup maçında Beşyüzevlerspor, sahasında konuk ettiği Dolayobaspor’u 1-0 mağlup etti. Maç sonunda çıkan olaylarda 3 kırmızı kart çıktı.

Ligde oynadığı iki maçı da kazanan Beşyüzevlerspor ile ilk maçından 1 puan çıkartan Dolayobaspor’un maçını A Klasmanı Yardımcı Hakemi Cemal Bingül yönetti. Soner Akgöz ve Ahmet Tunç Şen de Yardımcı Hakem olarak görev yaptılar.

Maçın ilk devresinde Onur Can Özaslan’ın golüyle 1-0 öne geçen Gaziosmanpaşa temsilcisi Beşyüzevlerspor, skor üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı başardı ve ligdeki puanını 9 yaptı. Dolayobaspor bu mağlubiyetle 1 puanda kaldı.

Maç sonunda ise iki takım futbolcuları arasında yaşanan kavganın sonunda Hakem Cemal Bingül, Beşyüzevlerspor’dan Mesut Gönül ile Dolayobaspor’dan Yakup Akyüz ile Ekrem Özer’i kavgaya karıştıkları için rapor etti.

Uğur Yazoğlu

Fotoğraflar için galeriyi TIKLAYINIZ



YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!