Dolar 32,3769
Euro 34,9712
Altın 2.325,70
BİST 9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Avcılar Belediyespor 3 puanı 4 golle aldı

A+
A-
07.03.2016

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda Avcılar Belediyespor ile Küçükköyspor arasında oynanan ve 6 golün atıldığı maçta gülen taraf Avcılar temsilcisi oldu 4-2.

Namık Sevik Stadında oynanan ve iki taraftarların yoğun katılım gösterdiği maç şölen havasında başladı. Üst Klasman Yardımcı Hakemi Bahtiyar  Birinci, Murat Altan ve Murat Erölmez Hakem triosunun yönettiği karşılaşmada yoğun güvenlik önlemleri de alındı.

17. dakikada Engin’in kullandığı köşe vuruşunda önde direkte Emre topu uzaklaştıramadı ve Emre’nin şutunda top Emin’e de çarparak ağlarla buluşan golle Küçükköyspor 1-0 öne geçti.

44. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan tecrübeli golcü Erkan Barlak skoru eşitledi 1-1. Devre eşitlikle sona erdi.  63. dakikada Abdullah, Küçükköyspor kalecisi Tuncay’ı geçti ve topu filelere göndererek Avcılar Belediyespor’u öne geçirdi 2-1.

81. dakikada Deniz’in uzak köşeye klas vuruşu ile skor 3-1’e geldi. Küçükköy’de oyuna  sonradan giren Ümit Akbaş 89. dakikada farkı bire indirdi 3-2.

90+2. dakikada Avcılar Belediyespor’dan Tolga maçın skorunu ilan etti 4-2. Bu skorla Avcılar Belediyespor puanını 3 yaparken, Küçükköyspor da 3 puanda kaldı.

Küçükköyspor taraftarı gibisi yok!
Klasman Grubu’na 3 puan ile başlayan Küçükköyspor’un taraftarları maçta yaptıkları görsel şovlar ve dinmek binmeyen tezahüratları ile gövde gösterisi yaptılar. Namık Sevik Stadında kendilerine ayrılan yerleri dolduran yeşil-siyahlılar, Stadın karşısındaki surların üzerinden de meşale şov yaptılar. Forza Küçükköy tribünlerinin takımlarına verdiği büyük destek bu maç için yeterli olmadı yeşil-siyahlılar rakibine mağlup oldu. Maç sonu akıllarda kalan ise Küçükköyspor taraftarının muhteşem şovuydu.

Metrobüsle maça geldiler
Avcılar Belediyespor’un taraftar grubu Avcılar Gençlik, toplu taşıma aracı olan Metrobüs ile karşılaşmaya geldi. Yaptıkları sis organizasyonu ile güzel bir görüntü oluşturan sarı siyahlı renklere gönül veren taraftarlar 4-2’lik galibiyet sonrasında takımını bağırlarına basarak galibiyeti kutladılar.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Bahtiyar  Birinci, Murat Altan, Murat Erölmez
AVCILAR BELEDİYESPOR: Sertaç, Emre, Sertaç, Yusuf, Burak, Özkan, Abdullah, Çağatay, Deniz, Umut, Erkan
KÜÇÜKKÖYSPOR: Tuncay, Kürşat, Cihan, Barış, Ahmet, İsmail, Emin, Uğur, Gökhan, Engin, Barış

Murat Filiz

 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!