Dolar 32,3695
Euro 35,0050
Altın 2.325,46
BİST 9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Ayazağaspor 2 golle 3 puanı kaptı

A+
A-
25.09.2016

İstanbul Süper Amatör Lig 9. Grup 3. hafta karşılaşmasında İst. Esenler Tokat ile Ayazağaspor Albayrak Stad’ında karşı karşıya geldiler. İlk 2 haftayı puansız kapatan ev sahibi ekip ile 3 puanlı Sarıyer temsilcisinin karşılaşmasında gülen taraf 2-0’lık skor ile sarı yeşilliler oldu ve 3. haftada 6 puana ulaştılar. 41. dakikada İbrahim ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı 0-0 sona ererken Asım Tiryaki’nin öğrencilerinin hakemlere itirazları uzun süre devam etti. Hakemler soyunma odasına girdiler ve misafir ekip oyuncularının itirazları sonuçsuz kaldı.

Mücadelenin 57. dakikasında Ferdi’nin sağ taraftan getirdiği topta Furkan Karagöz’ün kafa vuruşuyla Sarıyer temsilcisi 1-0 öne geçti. Bu golden sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını arttıran ev sahibi ekip aradığı golü bulamadı. Ayazağaspor 90. Dakikada Volkan ile bulduğu golle durumu 2-0’a getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. 50 dakikada 10 kişi oynayan Sarı Yeşilliler 3.hafta sonunda 2. galibiyetlerini aldılar ve 6 puana ulaştılar. Ev sahibi ekip ise 3. hafta sonunda henüz puanla tanışamadı.

4.hafta mücadelesinde Esenler Tokat Beyoğlu temsilcisi Hasköy’e konuk olacak. Ayazağaspor ise Kağıthane temsilcisi Çeliktepe’yi evinde ağırlayacak.

AmatorLig.Net

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!