Dolar 32,3800
Euro 34,7696
Altın 2.412,48
BİST 10.106,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

İzmir’de Vali kulüp başı 10’ar bin TL dağıttı

A+
A-
22.01.2021

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, “Bugün 273 amatör spor kulübüne 2 milyon 370 bin liralık temsili çek takdim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Amatör ruhla spora devam.” diye konuştu.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Amatör Spor Kulüplerine destek kapsamında düzenlenen törene Katılarak, Cimnastik sporcularına ziyarette bulundu.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Dünya ve Avrupa Şampiyonluğunu kazanarak, ilimizi ve ülkemizi gururlandıran ve Tokyo 2021 Olimpiyatları çalışmalarını sürdüren cimnastik sporcularını ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine destek kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen törene katıldı.

Törende Vali Köşger, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 273 amatör spor kulübüne destek için gönderdiği 2 milyon 370 bin Türk lirası değerindeki nakdi yardımı kulüp temsilcilerine teslim etti.

Teslimin ardından açıklamalarda bulunan Vali Köşger, sporcular ile birlikte olmanın mutluluğunu ifade ederek, her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

2 milyon 370 bin liralık temsili çek takdim etti
Tören öncesi cimnastik sporcularını ziyaret ettiklerini ve çalışmalarını memnuniyetle takip ettiklerini kaydeden Vali Köşger, “Az evvel cimnastik kulübü sporcularımızın yanından geliyoruz.  Bu yıl, bu alanda ülkemiz hiç olmadığı kadar başarılı oldu.  İzmirli sporcu kardeşlerimiz şampiyonlarda kazandıkları başarılar ile bizleri gururlandırdı. İzmirli sporcuların bu alanda kazandıkları başarılardan dolayı hepimiz gurur duyuyoruz. Tatbikî sporcularımızın her alanında başarılı olması ayrıca memnuniyet verici. Bugün burada ayrıca amatör sporcularımıza destek kapsamında düzenlenenden anlamlı bir törende bulunuyoruz. Bakıldığında sporun temelin de amatör spor vardır. Temelde amatör ruhla yapılan spor çok önemlidir.  Her yaştaki insanımızın sağlıklı olmasını sağlayacak olan da amatör ruhla yapılan bireysel sporlardır.” dedi. Devlet olarak sporu her zaman desteklerini belirten Vali Köşger, “Bugün 273 amatör spor kulübüne 2 milyon 370 bin liralık temsili çek takdim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Amatör ruhla spora devam.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ziyaret ve Yineleme Sürecine Giren Halkapınar Spor Salonunda İncelemeler
Düzenlenen tören sonrası Valimiz Yavuz Selim Köşger, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İlimizde gençlere yönelik gerçekleştirilen faaliyetler ve spor alanlarında düzenlenen projeler hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü ve çalışanlardan bilgi alarak, çalışmalarında başarılar diledi. Buradan Halkapınar Spor Salonuna geçen Valimiz Köşger, Halkapınar Kapalı Spor Salonunda yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: http://www.izmir.gov.tr/

ETİKETLER:
error: İzinsiz kopyalanamaz!