Dolar 43,4226
Euro 51,9365
Altın 7.334,54
BİST 13.831,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 12°C
Cts 10°C
Paz 7°C
Pts 6°C

Kuştepe defansı sağlama aldı

11 Haziran 2015 23:50
A+
A-

Önümüzdeki sezona şampiyonluk iddiası ile hazırlanmak isteyen Kuştepespor bu doğrultuda transferlerine devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı ekip Haliç Üniversitesi’nin katkıları ile Leventspor’dan stoper Uğur Taner ile anlaşmaya vardı.

19 Kasım 1994 yılında Fatih’te doğan Uğur Taner futbola 2007 yılında Öz Alibeyköyspor’da başladı. 3 sezon burada oynadıktan sonra Galatasaray A.Ş.’ye transfer olan Taner 2 yıl burada oynadı ve sonrasında Eyüpspor’a transfer oldu. Ardından 2012 Mayıs ayında eflatun-sarılı takımla profesyonel sözleşme imzaladı. Ekim 2013’te Eyüpspor ile sözleşmesini fesihederek Topçularspor forması ile amatör lige dönüş yaptı. Son olarak geçtiğimiz sezon Leventspor formasını terleten Uğur Taner önümüzdeki sezon Kuştepespor formasını giyecek.

Öner Yığrık

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!