Dolar 32,3847
Euro 34,7172
Altın 2.418,27
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Tavşanlı Belediye Hersekspor’u beş golle geçti

A+
A-
14.02.2022

Yalova Süper Amatör Ligde bileği bükülmeyen ve oynadığı 14 maçı da kazanarak en yakın rakibine 9 puan fark yapan Negmar Tavşanlı Belediyespor, deplasmanda Hersekspor ile karşılaştı.

Lider Negmar Tavşanlı Belediyespor 1-0 yenik düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmadığı 90 dakikalık mücadelede baskılı oynayarak rakibini 5-1 mağlup etti. Karşılaşmada 3 gol atarak hat-trick yapan Furkan Samet Seven maça damga vururken gol sayısını da 30’a çıkardı.

Altınova Sahasında oynanan mücadeleyi Çağatay Öztürk, Berat Memiş ve Erdem Sırmacı hakem triosu yönetirken, İsmail Fidan maçta Saha Komiseri olarak görev yaptı.

Negmar Tavşanlı Belediyespor’un hiçbir maçını kaçırmadan tribündeki yerini alan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Tavşanlı Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Oran, Genel Kaptan Murat Taşkömür ve Yönetim Kurulu Üyeleri takımlarını yalnız bırakmadılar.

Mavi Beyazlılar Teknik Sorumlusu Serkan Özdemir yönetiminde mücadeleye Hüseyin Serdar Bozat, Tarık Çarbuğa, Berat Kanber, Burak Yılmaz, Sinan Özkan, Bilal Özkan, Tugay Erol, Doğukan Ağırlar, Furkan Samet Seven, Samet Sert ve Muhammed Yalçın on biri ile başladı.

Mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla başlarken, ev sahibi Hersekspor 14.dakikada kazandığı penaltı atışını Erkan Yıldız’la filelere yollayarak 1-0 üstünlüğü yakaladı. Yediği gole rağmen baskılı oyununu sürdüren Negmar Tavşanlı Belediyespor 32.dakikada Furkan Samet’in golü ile skora dengeyi getirdi 1-1.

Furkan Samet’ten muhteşem röveşata golü
İlk yarının uzatma dakikalarında baskılı oyununu sürdüren konuk ekip Negmar Tavşanlı Belediyespor’dan tribünleri ayağa kaldıran bir gol atıldı. Sağ kanattan yapılan ortaya ilk golün sahibi Furkan Samet Seven, ceza sahası içerisindeki karambolde muhteşem bir röveşata ile takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu golün santrası yapılmadı.

İkinci yarı Hersek yarı alanında oynandı
Devreyi 2-1 üstünlükle kapayan mavi beyazlılar ikinci yarıya baskılı başladılar. Topun sahibi olarak oyunu rakip alana yığan Negmar Tavşanlı Belediyespor Muhammed Yalçın, Burak Yılmaz ve Furkan Samet Seven’in attığı gollerle farkı açarak sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldılar.

Bu galibiyetle 45 puana yükselen Serkan Özdemir’in öğrencileri gelecek hafta sahasında Yeşilovaspor’u misafir ederken, 16 puanda kalan Hersekspor deplasmanda Subaşıspor ile karşılaşacak.

Murat Nazik

error: İzinsiz kopyalanamaz!