İstanbul Kastamonu’dan iki önemli imza
İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından İstanbul Kastamonu, BAL temsilcisi Feriköy’den 40 yaşındaki golcü oyuncu Recep Hasan Hazır’ı transfer etti.
Yeni sezonda şampiyonluğa kadro kurmak isteyen kırmızı siyahlı Fatih temsilcisinin kadrosuna katılan Recep Hasan Hazır, Bölgesel Amatör Ligde 134 maçta 30 gol kaydetmiş ve Türkiye Kupasında da 2 maçta görev yapmıştı.
Recep Hasan Hazır kariyeri boyunca Beyoğlu Yeniçarşı, Feriköy, Dikilitaş, ATTEC Cevizli Anadolu, Kocamustafapaşa, Tuzlaspor, Tekirdağ, Muğla Ortaca Belediyespor, Yenibosna, Modafen ve Çekmeköy Belediyesi Alemdağ (Yeşildere) ve Üsküdar Anadolu takımlarında forma giydi.

Doğan Yeni de anlaştı
Teknik Direktörlük görevine Mert Zere’yi getiren İstanbul Kastamonu, Recep Hasan Hazır’ın ardından bir başka tecrübeli futbolcu Doğan Yeni ile de anlaştı.
Son olarak SAL’da Yeni Ufukspor forması giyen 33 yaşındaki orta saha, 3’ncü Ligde 5 maçta görev yapmış. BAL’da ise 149 maçta 5 gol kaydetmişti.
AmatorLig.Net

