Dolar 32,3814
Euro 34,5947
Altın 2.386,19
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Taştepe arayı açıyor

A+
A-
20.10.2015

İstanbul U15 Gençler Liginde İstanbul Sinopspor ile Halkalı Taştepespor takımları Sefaköy Kartal sahasında karşı karşıya geldiler.

Her iki takım da sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktılar. Müsabakaya hızlı başlayan Halkalı Taştepespor, 8.Dakikada kaptan Murat Sarıgül’ün golü ile 1-0 öne geçti. 10.Dakikada İstanbul Sinopspor Okan’ın attığı golle beraberliği yakalayarak skora eşitliği getirdi 1-1.

13.Dakikada Halkalı Taştepespor Bartu’nun attığı golle yeniden 2-1 öne geçti. 16.Dakikada Bordo Mavili Taştepe, Uğur farkı ikiye çıkartarak skoru 3-1 yaptı. 33.Dakikada Halkalı Taştepespor’da Uğur kendisinin ikinci takımın dördüncü golünü attı.

35.Dakikada İstanbul Sinopspor’da Burak takımını ikinci ve ilk yarının da skorunu belirleyen gollü attı ve Halkalı Taştepe ilk yarıyı 4-2 önde kaptı.

İkinci yarı özelikle Taştepespor oyundan düştü, İstanbul Sinopspor takımı sağlı solu ataklarla gol ve goller aramaya başladı. 45.Dakikada aradığı gollü bulan ev sahibi İstanbul Sinopspor takımı Metin’in attığı golle farkı bire indirdi 4-3.

Müsabakanın ilerleyen süresinde başka gol olmayınca Halkalı Taştepespor güçlü rakibini 4-3 mağlup ederek üç puanı alırken aradaki puan farkını da beşe çıkarmış oldu.

Yılmaz Aktepe

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!