Dolar 32,4074
Euro 34,7422
Altın 2.429,91
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kocaelispor’un konukları vardı

A+
A-
27.11.2015

Kocaelispor Pazar günü karşı karşıya geleceği Arnavutköy maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Yeşil Siyahlıların çok özel misafirleri vardı.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup ekiplerinden Kocaelispor, Pazar günü İsmetpaşa Stadı’nda Arnavuyköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Yeşil siyahlılar Vinsan Doğal Çim Sahası’nda antrenmanlarını sürdürüyor. Temsilcimizin çok özel misafirleri vardı. Milli takım ve Beşiktaş’ın unutulmaz golcülerinden Ali Gültiken’in sunuculuğunu yaptığı, Filmotto Yapım AŞ. tarafından TRT Belgesel için hazırlanan Asla Pes Etme programı bu hafta Kocaelispor’u anlattı.

GÜLTİKEN’DEN DUYGUSAL SÖZLER
Antrenmanı Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, yönetim kurulu üyeleri, CHP İzmit Meclis Üyesi Uğur Koştur ve sevilen spor adamlarından Oktay Kocatekin izledi. Çekimler devam ederken antrenmana düz koşu ile başlayan antrenman topla koordinasyon ve taktik çalıştı. Antrenmanın sonunda yapılan çift kale maç kıran kırana geçti. Maçtaki tek golü Burak Özbakır attı.

TARAFTARLARDAN MEŞALE ŞOV
Vinsan Tesisleri’ne üs kuran yapım ekibi antrenmandan görüntüler aldı ve antrenman sonunda Teknik Direktör Ergun Ortakcı ile uzun süreli röportaj yaptı. Kocaelispor’a bir sürprizde Kocaelispor’un cefakar taraftarları Hodri Meydan Taraftar Grubu’ndan geldi. Taraftarlar ellerinde meşalelerle tribüne gelerek tezahüratlarla takımına destek verdi. Belgesel için orada bulunan ekip taraftarların desteğini de görüntüledi.

Kaynak: mansetkocaeli.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!