Dolar 32,4559
Euro 34,7739
Altın 2.428,32
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kağıthanespor küllerinden doğacak

A+
A-
24.02.2016

Amatör 1. Lig’e bu yıl şanssız bir şekilde düşen  Kağıthanespor teknik direktörü Orhan Pekkoç, Süper Amatör Lige yeniden çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Kağıthane, Hasbahçe Sahasında U19/2 yeni sezon hazırlık çalışmalarında Amatorlig.net‘in sorularını yanıtlayan Pekkoç, hedefleri doğrultusunda  çalıştıklarını belirterek, “Bizim Süper Amatör Lige yeniden çıkma hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda doğru oyuncuları almamız gerekiyor. Alt yapı oyuncularımı ve dış transfer oyuncularını takip ediyoruz. 4 oyuncuyla hem genç takım hemde A takımda oynamaları için sözleşme imzaladık. İlerisi için umut vaat eden gençlerle bu takımı Süper Amatör lige çıkaracağım” diye konuştu.

Pekkoç, transferde takıma faydalı olabilecek oyuncuları tespit etmeye çalıştıklarını aktararak, “Geçen seneden takımda tecrübeli oyuncuları ”abi” olabilecek bir kaç ismi bırakacaklarını dile getirdi.
Neredeyse sıfırdan bir takım kuracağız. Onun için 2 eksik, 1 fazla hiç önemli değil. Önemli olan Kağıthanespora faydalı olabilecek futbolcuları tespit ederek, şartlar da uygunsa onları alabilmek. Biz bu konuda ince eleyip biraz sık dokuyoruz.  İnanıyorum ki, buraya iyi ve faydalı oyuncular alacağız” değerlendirmesinde bulundu.

“1. Amator Ligde herkes herkesi yenebilir”
1. Amatör Lig’de süper Amatör lig gibi çok iyi futbolculardan oluşan takımların olduğuna dikkati çeken Pekkoç, “1. Amatör Lig’deki maçlarımız zevkli ve çekişmeli geçecek. Onun için büyük Kağıthane taraftarına söz veriyorum keyif veren bir Kağıthane kuracağız” dedi.

Kağıthanespor’un geçen yıl zor bir dönemden geçtiğini ve düştüğünü belirten Pekkoç, şunları kaydetti: “Bu yıl son üç maç aldığım takımı ligde tutmak için var gücümle çalıştım . Son dakikalarda yediğimiz 3 golle  ve İzzetinspor’un son dakikalarda attığı gollerle galip gelmesi, ligde kalma şansımızı bırakmadı. Çok zor bir grup olmasına rağmen sezon içindeki şansızlıklar düşmemize sebep oldu. Bu sene için önce U19  takımını  sonrada Eylül’de başlıyacak olan  A takımı yeniden oluşturmaya başladık. Bu sebeple şimdiden 4 transfer gerçekleştirdik. Alibeyköy Parsellerspor takımından Ercüment Çolak, Yasin Suyabakan, Yıldırım Paşa Karaosman, Araphanspor’dan İsmail Betur’u takıma kazandırdık.

Bu transferlerde ve yeni takım oluşumunda bize tam destek veren Başkanım Erol Akik ve Muharrem Akik’e desteklerinden dolayı Ali başkanıma teşekkür ediyorum . Bu transferlerde bize yardımcı olan Alibeyköy Parsellerspor yöneticisi Cem Sayın’a da saygılarımı sunuyorum. Çok genç ve kaliteli oyuncuları aldığımıza inanıyorum.  Kağıthanemize hayırlı olsun ” dedi

Serkan Yıldız

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!