Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Sultançiftliğispor Ünye’yi 7’i bitirdi

A+
A-
29.02.2016

İstanbul 2. Amatör Lig5. Grupta ilk maçına çıkan Sultangazi temsilcisi Sultançiftliğispor evinde İstanbul Ünye’yi konuk etti. İlk yarıyı 4-0 önde kapatan ev sahibi ekip karşılaşmadan 7-0’lık net bir galibiyet ile ayrıldı.

Karşılaşma konuk ekip İstanbul Ünyespor’un vuruşu ile başladı. Mücadeleye hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip Sultangazi Sultançiftliğispor mücadelenin 3. Dakikasında ceza sahası içerisinde Medet’e yapılan müdahale sonrasında penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Tugay topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra ataklarını sürdüren ev sahibi ekip mücadelenin 20. Dakikasında sol taraftan geliştirdiği atakta Mikail topu ceza sahası içerisinde bulunan Ünal’a pasını aktardı. Ünal düzgün bir vuruş ile topu ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın 25. Dakikasında Medet’in ara pasında topla buluşan Ünal kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0 yaptı.

Mücadelenin 30. Dakikasında konuk ekip hücuma çıkarken topu kaptırdı. Orta sahadan topla ceza sahası içine kadar ilerleyen Mikail kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı ve karşılaşmanın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Medet skoru 4-0 yaptı ve ilk yarının son golünü kaydetti.
İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip mücadelenin 54. Dakikasında Mikail, Ünal ikilisi bir kez daha sahneye çıktı. Mikail’in pasında topla buluşan Ünal topu ağlarla buluşturdu ve skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın 74. Dakikasında savunmanın uzun gönderdiği pasta topla buluşan Mikail, düzgün bir vuruş yaparak durumu 6-0 yaptı.

Karşılaşmanın son dakikalarında kaleci ile karşı karşıya kalan Medet düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu ve mücadelenin skorunu belirledi. Mücadele ev sahibi ekibin 7-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Zekeriya Yılmaz

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!