Dolar 32,4500
Euro 34,6460
Altın 2.392,91
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

İstanbul Malatyasporlu futbolcular kahvaltıda buluştu

A+
A-
14.08.2016

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Malatyaspor yeni futbol sezonu öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Sezon çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takım hafta son günü Florya Atatürk Ormanında sabah yaptığı Kros sonrası futbolcular ve teknik heyet Küçükçekmece Cennette Abu-Dhabi Cafe & Restaurantta hem kahvaltı yaptı hem de bol bol sohbet ederek moral depoladı.

Yeni sezon çalışmalarını kendi tesislerden sürdüren İstanbul Malatyaspor’lu haftanın 5 günü sahada bir günüde kros yaparak geçiren sarı kırmızılı takım Teknik Direktörü Veysel Yetkin , yeni sezon öncesi öncesi futbolculara moral vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ettiler.

Teknik Direktörü Veysel Yetik, 2016-2017 Futbol sezonuna 12 gündür Fatih Karagümrük Stadında hafta içi 5 gün ve hafta sonu Pazar Kros olmak üzere 6 gün çalışarak hazırlanıyoruz bir hafta sonra hazırlık maçlarına başlayacağız yapacağımız hazırlık maçlarında takımızın son halini görmek imkanı bulacağız.

Genç teknik patron Yetkin, transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgi vererek, “Yönetim ve teknik ekip olarak koordineli şekilde çalışmalarımız sürüyor. Ancak şu anda kesinleşen bir transfer yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Kaç transfer yapacağımız veya hangi mevkilere oyuncu alacağımız konusunda şu an için net bir şey söyleyemem. Ama eksik gördüğümüz yerlere gerekli futbolcuları alacağız dedi.

İstanbul Malatyaspor kulübü Başkan Vekili Turgut Öztürk, Bu sezon Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan İstanbul Malatyaspor futbolcularını kahvaltıda misafir etti. Kahvaltıda konuşan Başkan Vekili Turgut Öztürk, geçen sezon büyük bir özveri ve inanışla çıktıkları yolda başarılı olan tüm oyuncularımızı canı gönülden tekrar kutluyorum. İnşallah bu sezonda yeni gelen oyuncularımızla beraber yine aynı özverili çalışmayla bir üst lige yükselip İstanbul Malatyaspor’un adını her zaman yukarılara taşıyacağınıza güvenim tamdır dedi.

 

Yılmaz Aktepe 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!