Dolar 32,4151
Euro 34,7918
Altın 2.432,79
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Mahmutbeyspor’dan muhteşem açılış

A+
A-
06.09.2016

Süper Amatör Ligde tarihinde ilk defa mücadele edecek olan Mahmutbeyspor yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da bir haftalık kampla tamamladı.
Hazırlık maçlarıyla da takıma son hali verildi. Hazırlık maçları sonrası Mahmutbeyspor muhteşem bir açılışla yeni sezona merhaba dedi.

Yeni sezon için açılış düzenleyen Mahmutbeyspor’da alt yapı takımlarının Bağcılar Gençlergücüspor alt yapı takımları arasında oynanan hazırlık maçıyla başladı. Ardından tüm alt takımlar formalarıyla sahaya çıktı. Alt yapı sonrası Mahmutbeyspor A takımı taraftarlarının önüne çıktı. Sonrasında sahanın kenarında bir kurban kesildi. Havayi fişekler patlatıldı. Saha içerisinde alt yapı ve A takım basına poz verdi. Alt yapı gruplarının bazıları ay yıldızlı tişört giyerken bazıları da büyük Türk bayrağı açtı.
Açılış töreni ardından süper amatör takımlarından Kocasinanspor ile bir hazırlık maçı yapıldı. İlk yarısı 3-1 Mahmutbeysporun üstünlüğü ile biten karşılaşma da Ferhat, Göktürk ve Enes Mahmutbeyspor’un gollerini attı. İkinci yarı da ise Kocasinanspor bulduğu üç golle Mahmutbeysporu 4-3 mağlup etti. Kamp sonrası ilk hazırlık maçında İstanbul Sinopspor ile Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda karşı karşıya gelen Mahmutbeyspor rakibine 2-1 yenilmişti.
Açılışı Bağcılar Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Dönmez, CHP Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Gürsu, Mahmutbey Mahallesi Eski Muhtarı Şükrü Arslan, Bağcılar Gençlergücüspor Başkanı Ahmet Akdeniz, Güneşlispor Başkanı Ümit Yavaş, Bağcılar Eğitimspor Başkanı Süleyman Saltuk, Bağcılar Evrenspor Başkanı Ali Kemal Yılmaz, Bağcılar Güneşlispor Teknik direktörü Arif Çil, Bağcılar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Said Elkonca, Güneşli Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Sayar, Mahmutbeyli taraftarlar, Kocasinan spor yöneticileri ve sporseverler izledi.
Mahmutbey Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mümin Tartar, yaptığı açıklamada “Süper Amatörde oynayacağımız bu yıl kadromuzu büyük ölçüde koruyarak yaptığımız transferlerle sezona hazırlandık. Afyonkarahisar’da bir haftalık kamp yaptık. Hazırlık maçları yaptık. Haftanın her günü idmanlarımız sürüyor. Bu yıl süper amatörde Mahmutbeyspor şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi hedefliyor. Biz yönetim ve futbolcularımızla buna inanıyoruz. Hedefimiz Bölgesel amatöre yükselerek yeni bir tarih yazmak istiyoruz” dedi.
Mithat Sayar

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!