Arbededen Kilyos karlı çıktı
İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup karşılaşmasında Kilyosspor Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında Bahçelievlerspor’u konuk etti. Karşılaşmanın hemen başında iki takım oyuncuları arasında gerginleşen ve gerginliğin 90 dakika boyunca sürdüğü mücadeleyi son dakikada bulduğu golle 5-4 kazanan ev sahibi ekip liderliğini devam ettirdi.
Ev sahibi ekip 26. dakikada Dinçer’in golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil Beyazlılar 36.dakikada Mehmet Tolga ile durumu 1-1’e getirdi. 45.dakikada Mustafa Yaycı’nın golüyle deplasman ekibi ilk devreyi 2-1 önde kapattı. Bu golden sonra Mehmet Tolga’nın Kilyos ceza sahası içerisinde rakipleriyle girdiği diyalog sonrasında saha içi karıştı. İki takım oyuncuları soyunma odalarına giderken, karşılaşmanın hakemi güvenlik olmadan 2.yarıya çıkılmayacağını belirtti. Bunun üzerine stada emniyet güçleri çağrıldı ve ikinci yarı 10 dakikalık gecikme ile başladı.
Mücadelenin hakemi Furkan Çelik ilk devrenin son dakikasında atılan golde rakipleriyle diyaloğa giren Mehmet Tolga’yı oyundan ihraç ettiğini deplasman ekibi teknik heyetine bildirdi. Deplasman ekibi 2.yarıya 10 kişi devam etti.
İkinci yarıya 10 kişi başlayan deplasman ekibi 51. Dakikada Mustafa Kıraç ile durumu 3-1’e getirdi. 54.dakikada günün başarılı ismi Dinçer takımının ve kendisinin 2.golünü attı ve aradaki farkı 1’e indirdi. Mücadelenin 62.dakikasında Kilyosspor’da Aziz Can, Mustafa Kıraç’a yaptığı hareket sonrası ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda iki takım da 10 kişi mücadele etti. 76. dakikada Yavuzcan ile aradaki farkı tekrar 2’ye çıktı. 77. dakikada Dinçer bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı. 81. dakikada Yunus’un kullandığı kornerde Hakan’ın kafası skoru 4-4’e getirdi. Karşılaşmanın 90+1. dakikasında Hasan attığı golle Kilyosspor’a galibiyeti getirdi.
Kilyosspor hanesine 3 puan daha ekleyerek 24 puanla liderliğini sürdürürken, Bahçelievlerspor 11 puanda kaldı ve küme düşme potasının hemen üstünde kaldı.
Turgay Tokel






