İstanbul 25°C
Az Bulutlu
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Çar
23°C
Per
18°C
Cum
20°C
Cts
23°C
Bu hafta Avcılar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Feriköyspor, Arnavutköy Belediyespor’dan Emrah Taşar ile anlaştı.
Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig 10. Grupta yer alan Arnavutköy Belediyespor’da 16 maça çıkan 24 yaşındaki defans oyuncusu 1 gole imzasını atmıştı.
Feriköyspor’un yeni transferi olan Emrah Taşar, Batı Trakyaspor’da futbola başladı ve 3 sezon yeşil-siyahlı formayı giydikten sonra Galatasaray’a transfer oldu. Genç sağ bek daha sonra ise Büyükçekmece Tepecikspor’da Profesyonel olmuştu. Ardından, CFS Bağcılarspor, Esenyurt ve Gürpınarspor formaları taşıyan Emrah Taşar, 2013-2014 sezonunda oynadığı Arnavutköy Belediyespor’a bu sezon yeniden transfer olmuş ve iyi bir sezon geçirmişti.
Ali Kemal Demir