Dolar 43,6148
Euro 51,4612
Altın 6.840,38
BİST 13.517,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 11°C
Pts 11°C
Sal 9°C

Erbaaspor İkitellispor sahasına hayran kaldı

14 Eylül 2021 10:45
A+
A-

Cumartesi günü Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşan ve son idman için saha arayan Tokat’ın 3.Ligdeki ekibi Erbaaspor’a İkitellispor kapılarını açtı.

İstanbul’a geldiklerinde İkitellispor sahasını kullanmak istediklerini ifade eden ve Kulüp Başkanı Abdülselam Ceyhan’a konukseverliği için teşekkür eden Mavi-Beyazlıların teknik direktörü Hasan Basri Kara ve ekibi antrenman sonrasında İkitellispor Sportif Direktörü Ali Ayyıldız, Antrenörler Gökhan Ayyıldız ile Mülazım Ark ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Arnavutköy Belediyespor’a 80.dakikada yediği golle 1-0 mağlup olan Erbaaspor’un yöneticileri de kısa zaman önce zemini yenilenen ve FIFA tarafından belirlenen standartlara uygun hale getirilen İkitellispor’un sahasının zeminini çok beğendiler.

Ali Kemal Demir

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!