Dolar 43,6148
Euro 51,4612
Altın 6.840,38
BİST 13.517,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 11°C
Pts 11°C
Sal 9°C

Erdal Kara Ortaköyspor’un yeni Başkanı

02 Mayıs 2017 12:23
A+
A-

Süper Amatör Klasman Grubunda mücadele eden ancak Bölgesel Amatör Lige yükselemeyen Ortaköyspor’da Başkanlık görevine Erdal Kara geldi.

87 yıllık bir geçmişi olan Beşiktaş temsilcisi Ortaköyspor’da dün Olağan Kongre heyecanı vardı. Ali Çoban Tesislerinde yapılan Kongrede, 6 yıldır kırmızı-beyazlılarda Başkanlık görevini başarıyla sürdüren ve takımı iki defa Bölgesel Amatör Ligin kapısına taşıyan Muzaffer Fatih Çankaya aday olmadı. Yapılan Kongrede, Kulübün Başkan Yardımcısı Erdal Kara, tek aday olarak girdiği seçimden Ortaköyspor’un yeni Başkanı olarak çıktı.

Uzun yıllardır Ortaköyspor’a Yönetici olarak destek veren Erdal Kara güçlü bir yönetim kurulu kurarken, yeni sezonda bir üst lige çıkmak için kadro kuracağı öğrenilen Beşiktaş temsilcisinin eski Başkanı Muzaffer Fatih Çankaya’nın da Kulübe destek vermeye devam edeceği öğrenildi.

Ali Kemal Demir


ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!