Gazi Mahallesispor topbaşı yaptı
Süper Amatör Lig takımlarından Gazi Mahallesispor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile başladı.
Teknik direktör Abbas Yaşar yönetiminde antrenmana çıkan turunuc-siyahlı takımın futbolcuları, yaklaşık bir saat süren ilk antrenmanda koşu ve açma germe hareketleri yaptı.
Sultangazi ekibinin ilk çalışmasına Kulüp Başkanı Kemal Göçer ve Yöneticiler de katıldı. Başkan Göçer, sporcularla tek tek tanıştıktan sonra takıma hitaben bir konuşma yaptı. Turuncu-siyahlıların Başkanı konuşmasını sportif başarılar ve centilmenlik konuları üzerinde yoğunlaştırdı.
Gazi Mahallesispor’un ilk çalışmasında Kaleci Antrenörü İsmail Karabulut, takımın kalecilerini ayrı olarak çalıştırırken, Antrenör Mustafa Kıvanç ise çalışmaları yönetti.
Ali Kemal Demir