İstanbul 13°C
Çok Bulutlu
İstanbul
13°C
Çok Bulutlu
Per
15°C
Cum
14°C
Cts
13°C
Paz
12°C
İstanbul Süper Amatör Ligin yeni takımlarından Çatalca İhsaniyespor, yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yeşil Kırmızılı ekip, Teknik Sorumlu Akın Yüce’nin yönetiminde kendi tesislerinde çalıştı.
Transferler devam ediyor
İhsaniyespor dış transferde şu ana kadar Avcılar Belediyespor’dan Hasan Alihanoğlu, Yeşil Esenyurtspor’dan kaleci Ali, Muhammet, Oğuz ve Mesut, İncirtepespor’dan Mahir, Kırklareli’den Mükremin, Bahçelievler Gümüşhanespor’dan Mesut, B. Tepecikspor’dan Furkan, Kağıthanespor’dan Ali, Kabakca’dan Muzaffer ve Murat ile İzzettinspor’dan Yasin Ramazan ile anlaştı.
Yeşil Kırmızılıların bir forvet ve bir kaleci ile temaslarının sürdüğü ve bu iki oyuncunun da transferlerin bitmek üzere olduğu öğrenildi.
Ali Kemal Demir