Dolar 47,5402
Euro 54,8887
Altın 6.232,80
BİST 13.458,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 32°C
Per 30°C

‘İstanbul Konyaspor’a başarılır dileriz’

18 Şubat 2016 10:52
A+
A-

İstanbul 1. Amatör Ligde Play-Off maçını bir golle kaçıran Fatih Hilalspor Genel Kaptanı Hayri Çelik bir açıklama yaptı.

Kırmızı-yeşillilerin Yöneticisi, iyi bir sezon geçirdiklerini ancak ikili averaj ile bir üst lig şansını kaçırdıkları için üzgün olduğunu ifade ederken, kendilerini geçen Denizköşkler Mahallesispor ile karşılaşacak olan Fatih temsilcilerinden İstanbul Konyaspor’a başarılar diledi.

“Gönlümüz temsilcimiz ile”
Çelik, şunları söyledi: “İlçemiz Fatih’i 1. Amatör Ligde en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz ancak ligi ikinci sırada bitiremedik. Niyetimiz, ilçemizden bir takımın daha Süper Amatör Lige çıkmasıdır. Bu nedenle İstanbul Konyaspor’a, Denizköşkler Mahallesispor maçında başarılar diliyoruz. Gönlümüz temsilcimiz ile birliktedir.”

Ali Kemal Demir

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!