İstanbul 20°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
20°C
Hafif Yağmurlu
Sal
19°C
Çar
21°C
Per
20°C
Cum
18°C
U13 Türkiye Birinciliği İstanbul elemelerinde Güngörenspor ile karşılaşan İstanbul Sinopspor, rakibini 1-1 biten maçta penaltılarla safdışı bıraktı.
Kocasinan Stadında oynanan maçta Altay Onaran’ın öğrencileri ikinci tura Nuri, Okan, Mustafa, Serhat ve Muhammet’in penaltılarıyla çıkarken, maçtan sonra Güngörensporlu sporcuların İstanbul Sinopspor soyunma odasına giderek, ikinci turda başarılar dilemesi günün en güzel anıydı.
Güngörenspor’a teşekkür
İstanbul Sinopspor Antrenörü Altay Onaran iyi bir takımı eledikleri için mutlu olduklarını söylerken, Güngörensporluların centilmence tavrının örnek alınması gerektiğini belirtti ve sarı-lacivertli camiaya böylesine iyi karakterde sporcular yetiştirdikleri için teşekkür etti.