Dolar 45,4087
Euro 53,2121
Altın 6.841,61
BİST 14.598,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 20°C
Cts 25°C
Paz 23°C

Maçı taraftarla izleyen Emniyet Müdürü ceza aldı

09 Şubat 2018 09:09
A+
A-

Bursa’da oynanan ve 2-2 berabere biten Bursaspor-Beşiktaş maçını Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, taraftarlarla beraber Teksas tribününde izlemişti.

Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasının faturası açıklanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları ile belli oldu.

Sporda Şiddeti ve adaletsizliği bitireceği ifade edilerek getirilen Passolig sisteminin bir kez daha çare olmadığı görüldü. Bilindiği üzere Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, Timsah Arena’da oynanan birkaç karşılaşmayı Bursaspor taraftarlarıyla birlikte tribünde izlemişti.

Bu alışkanlığını Beşiktaş karşılaşmasında da devam ettiren Osman Ak’ın karşılaşmayı takip ettiği tribün bloğu diğer bloklardaki gibi çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle 2 karşılaşma ceza aldı. Yaşanan bu trajikomik olan sosyal medyada da Passolig özelinde gündem oldu. Bursaspor Yönetimi’nin Bursaspor genelinde verilen bu ağır cezalara karşı itirazda bulunması bekleniyor.

 

AmatorLig.Net


ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!