Dolar 46,4450
Euro 53,2086
Altın 6.204,45
BİST 14.745,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Mimarsinan son noktayı koydu

16 Ekim 2016 09:10
A+
A-

İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Fatih temsilcisi Mimarsinanspor Medipol Başakşehir alt yapısından yetişen 1993 doğumlu Görkem Kılıç’ı kadrosuna kattı.

Futbola 2007 yılında Medipol Başakşehir alt yapısında başlayan tecrübeli oyuncu 2009-2013 yılları arasında Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor forması giydikten sonra sırasıyla İstanbulspor ve Beylikdüzü Gelişimspor’da oynadı. 2016 yılı Ocak ayında Denizköşkler Mahallesispor’la anlaşan oyuncu kısa bir süre sonra eski takımı Beylikdüzü Gelişimspor’a geri döndü ve sezonu bu takımda tamamladı.

İlk hafta Kanarya Azimspor’u deplasmanda, ikinci hafta İstanbul Gümüşhane’yi iç sahada yenen ve grubunda şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Mimarsinanspor’un Görkem Kılıç transferi ile transfere son noktayı koyduğu belirtildi.

YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!