Dolar 44,2095
Euro 51,0467
Altın 7.129,07
BİST 13.247,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Az Bulutlu
İstanbul
12°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 8°C
Cts 10°C

Muhammet Bal’dan mükemmel davranış

10 Ekim 2016 00:05
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Vefa Stadında oynanan Vefa-Bozüyük Vitra maçının 88.dakikasında futbol sahalarda ender rastlanan bir olay gerçekleşti.

İlk maçta mağlup olan Vefa ile 2 maçta 1 beraberliği olan Bozüyük Vitraspor maçının son dakikalarında konuk ekip atak yaparken, Bilecik ekibinden forvete doğru bir top atıldı. Tam topa doğru hareketlenen Bozüyük Vitraspor’un genç forveti Muhammet Bal, rakibi olan Vefalı oyuncunun ayağına kramp girdiğini, yerde kaldığını ve acı çektiğini görünce kendisine gelen topu bıraktı ve rakibine yardım etmeyi tercih etti.

2 dakika boyunca oyunun durmadığı sırada, rakibine yardımcı olmaya devam 19 yaşındaki genç oyuncu, takımının gol atmak için baskı kurduğu sırada büyük bir centilmenlik örneği göstererek maçın en güzel hareketini yaptı.

Ali Kemal Demir

YORUMLAR

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!