Soner Mor’un golleri 3 puanı getirdi
İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup’ta mücadele eden Karabekirspor, sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Samandıragücüspor’u 2-1 mağlup ederek lige üç puanla başladı.
Sarıgazi Stadı’nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Ümraniye temsilcisi Karabekirspor, tecrübeli oyuncusu Soner Mor’un kaydettiği iki kafa golüyle galibiyete uzandı.
Teknik Sorumlu Lütfullah Ayçiçek yönetimindeki Karabekirspor, karşılaşmaya etkili bir başlangıç yaptı. Mücadelenin 12. dakikasında tecrübeli futbolcusu Soner Mor’un kafa golüyle 1-0 öne geçen konuk ekip, ilk yarıda üstünlüğünü korumayı başardı.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Ümraniye temsilcisi, 55. dakikada bir kez daha Soner Mor’un kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı ve skoru 2-0’a taşıdı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Karabekirspor, Sarıgazi Stadı’nda oynanan mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılarak sezonun ilk haftasını üç puanla kapattı.
Murat Nazik

