Dolar 32,3834
Euro 34,7590
Altın 2.407,94
BİST 10.114,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Erdal Kara’dan liglerin geleceği hakkında açıklama

A+
A-
17.09.2020

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ortaköyspor’un Başkanı ve Beşiktaş Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Erdal Kara, amatör liglerin geleceği ile ilgili bir açıklama yaptı.

Kırmızı-Beyazlı Beşiktaş temsilcisinin Başkanı Erdal Kara açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Tüm dünyayı etkisi altına Covid-19 salgını nedeniyle yaşanan gelişmeler doğrultusunda ülkeler sıkıntılar yaşamaktadır. Her sektörde bu sıkıntı en üst aşamada yaşanıyor. Bağlı bulunduğumuz futbol sektöründe yetkililerin almış olduğu yerinde önlemler ile profesyonel ligler oynanmaya başlandı. Bu ülkemiz için olumlu bir gelişmedir. Fakat amatör futbolumuzun geleceği ile ilgili belirsizlikler devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yetkililerinin bu hafta vermeyi planladığı kararı, tüm amatör spor kulüpleri gibi merakla beklemekteyiz. Liglerin başlamasındaki en büyük sorun Covid-19 testlerinin düzenli olarak yapılması ve bunun getireceği maddi yük olarak gözükmekte. TFF, hastaneler ile protokol düzenleyerek hem indirim sağlayabilir, hem de standart bir düzen kurabilir. Çalışmalarını çözüm odaklı yürüten yetkililerin tüm yönleri ile bu konuları ele alacaklarını düşünüyoruz. Amatör futbol sektörünün emekçileri olarak, alınacak kararlara saygılı olacağımızı belirtiyoruz. Biz, Ortaköy Spor Kulübü olarak Bölgesel Amatör Ligimizin tüm sağlık önlemleri alınarak oynatılmasından yanayız. Oynanma kararının alınacağını umarak gerekli tüm çalışmalarımızı kesintisiz devam ettiriyoruz.

Turgay Tokel

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!