Dolar 32,4519
Euro 34,7569
Altın 2.426,69
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Negmar Tavşanlı Belediyespor 14’de 14 yaptı

A+
A-
07.02.2022

Yalova Süper Amatör Ligde oynadığı 13 maçıda kazanarak zirvenin tek sahibi olan Negmar Tavşanlı Belediyespor, Altınova Sahasında Çavuşçiftliği Kültürspor’u misafir ederken, rakibi karşısında gol oldu yağdı.

Mavi Beyazlılar ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. İkinci yarıda farkı açarak mücadeleyi 8-1 kazanan lider Negmar Tavşanlı Belediyespor oynadığı 14. Maçından da 3 puanla ayrılma başarasını gösterdi.

Negmar Tavşanlı Belediyespor’un zorlanmadan kazandığı mücadeleyi Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ve oğlu İbrahim Koç, Negmar Tavşanlı Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Oran, Genel Kaptan Murat Taşkömür ve Yönetim Kurulu Üyeleri yalnız bırakmayarak maçı tribünden takip ettiler.

Mücadeleyi B Klasman Yardımcı hakem Serdar İla, Berat Memiş ve Ömer Yücesoy hakem triosu yönettiler. Mavi Beyazlılar Teknik Sorumlusu Serkan Özdemir yönetiminde mücadeleye Emirhan Özhan, Muhammed Yalçın, Berat Kanber, Burak Yılmaz, Sinan Özkan, Doğukan Ağırlar, Tugay Erol, Berke Aktaş, Furkan Samet Seven, Samet Sert ve Eren Kondul on biri ile başladı.

Mücadelenin 90 dakikasında rakibi karşısına etkili olan Negmar Tavşanlı Belediyespor’u farklı galibiyete taşıyan golleri Eren Kondul (2), Furkan Samet Seven (2), Muhammed Yalçın, Burak Yılmaz, Usame Ergül, Tarık Çarbuğa atarken, ev sahi ekibin tek sayısını Burak Yılmaz (kendi kalesine) kaydetti.

Bu galibiyetle 42 puana yükselen Negmar Tavşanlı Belediyespor gelecek hafta deplasmanda Hersekspor ile karşılaşırken, 8 puanda kalan Çavuşciftliği Kültürspor deplasmanda Sultaniyespor ile karşılaşacak.

Özdemir: Hedeflediğimiz yolda ilerliyoruz
Negmar Tavşanlı Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Serkan Özdemir yaptığı açıklamada “Örnek bir takım olarak centilmence mücadelemizi sürdürerek maçlarımıza çıkıyoruz. Sezon başı hedeflediğimiz yolda namağlup olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bu maçtada kusursuz oynayarak farklı galip gelen takımımı, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün maçımızı izleyerek her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç, Negmar Tavşanlı Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Oran, Genel Kaptan Murat Taşkömür’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Murat Nazik

error: İzinsiz kopyalanamaz!