Dolar 32,3979
Euro 34,7622
Altın 2.433,53
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

İkitellispor santrası olmayan golle kazandı

A+
A-
25.12.2016

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada İkitelli 90+3’te bulduğu golle karşılaşmayı 3-2 kazandı ve kümede kalmak adına önemli bir 3 puan aldı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan lacivert beyazlılar 35.dakikada 10 kişi kaldı. Ayazağaspor 79. dakikada durumu 2-2 yaptı. Ev sahibi ekip 90+3. dakikada Murat ile sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

İstanbul Süper Amatör Lig 9. grup 15.hafta mücadelesinde İkitelli Halkalı Etap Stadında Ayazağaspor’u misafir etti. Ozan Bileyci, Şenol Bektaş ve Emre Güzel Hakem triosunun yönettiği ve 5 golün atıldığı karşılaşmayı ev sahibi ekip son dakikada attığı golle 3-2 kazanarak ligde kalma umutlarını arttırdı.

Halkalı Etap Stadında 10. dakikada Ahmet Faruk, 40. dakikada Murat’ın attığı gollerle ilk devreyi Küçükçekmece temsilcisi 2-0 önde kapattı. 35. dakikada ev sahibi ekipte Kamerunlu oyuncu Kamgo kırmızı gördü ve 10 kişi kaldı.

İkinci yarıda 58. dakikada Furkan Yılmaz ile sarı yeşilliler aradaki farkı 1’e indirdi. 79. dakikada Akın penaltıdan attığı golle maçta beraberliği sağladı.




Skor eşitlendi olaylar çıktı
Karşılaşmada 2-2 olduktan sonra İkitelli tribünlerinden misafir takım taraftarlarının olduğu bölüme doğru koltuk atıldı. Bunun üzerine sarı yeşilli taraftarlar da karşılık verdi. İki takım taraftarları arasında çıkan olaylara emniyet görevlileri müdahale etti. Ayazağaspor taraftarı 40 kişi ile bu deplasmanda takımlarını desteklerken, ev sahibi ekip tribünleri yaklaşık 200 kişi ile takımlarını destekledi. Emniyet görevlileri misafir takım taraftarlarını dışarı çıkardığı esnada 90+3. dakikada İkitelli’nin 3. golü Murat ile geldi. Ev sahibi ekip büyük sevinç yaşarken, bu golün santrası olmadı ve lacivert beyazlılar karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak kümede kalma umutlarını arttırdı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Küçükçekmece temsilcisinin futbolcuları Ayazağa tribünlerinin önüne gelerek, sarı yeşilli taraftarlara hareket yapınca ortalık tekrar karıştı. Bunun üzerine emniyet görevlileri saha içine müdahale ederek ev sahibi ekip oyuncularını soyunma odasına gönderdi.

AmatorLig.Net




YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: İzinsiz kopyalanamaz!